12

Υπαίθριοι χώροι!

Το υπέροχο κλίμα της Ελλάδας προσφέρει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης των υπαίθριων χώρων του σπιτιού για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν σε όλες τις εποχές του χρόνου. Με το σωστό προσανατολισμό, κάποιες προστατευτικές κατασκευές και τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί κανείς να απολαμβάνει ένα δείπνο με φίλους κάτω από τ΄ αστέρια ή το καθημερινό οικογενειακό φαγητό στη σκιά μιας πέργκολας.
   
Κτιστό καθιστικό – ένας κτιστός πάγκος αγκαλιάζει το πλακοστρωμένο μέρος του κήπου δημιουργώντας ένα άνετο καθιστικό γύρω από το υπαίθριο τζάκι. Πολύχρωμα μαξιλάρια και μεταλλικά έπιπλα κήπου προσφέρουν άνεση ακόμα και σε μια πολυάριθμη παρέα.
   
Υπαίθρια κουζίνα – κρυμμένη μέσα στην πρασινάδα του κήπου διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να απολαύσει κανείς ακόμα και την προετοιμασία του φαγητού στον κήπο. Ο συνδυασμός των υλικών βοηθάει την απόλυτη ένταξη των συσκευών και των αποθηκευτικών χώρων μέσα στο φυσικό περιβάλλον χωρίς να καταστρέφει την αισθητική του.
   
Κεντρική νησίδα – Κάτω από τη σκιά της πέργολας ο κτιστός πάγκος λειτουργεί ως ένα υπαίθριο μπαρ όπου μπορεί όμως κανείς να μαγειρέψει καθώς διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό: ψυγείο, νεροχύτη, ψησταριά και αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

 Αν σας αρέσει το άρθρο και θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει αυτη η ιστιοσελίδα κάντε 1 κλικ στην παρακάτω διαφήμιση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου